Közlekedés, városok, közterületek

A Városi Szemlélő

A Városi Szemlélő

Saját rádiós szignálok - 2005

2013. szeptember 16. - axeleda

Egy igen régi rádiós szignálpark jön most, 2005 őszén lettek összeállítva. Hasonlóan a 2006-oshoz, eredetijük MIDI formátumban készült.

(a videóban az van írva, hogy 2006. Igazából nem írtam nagy baromságot, mert ezek a zenék 2005 októberétől 2006 októberéig voltak használatban)

A reklám szignál rövid, kicsit erőszakos, figyelemfelkeltő lett.

A műsorajánlót még én sem tudnám pontosan megmagyarázni, mi okból lett ilyen. Akkoriban még nagyon úgy készültek a szignálok, hogy úgy sikerült ahogy sikerült.

A társadalmi célú hirdetés a komolyságot és a hivatalosságot volt hivatott megmutatni.

A híradó úgyszintén. Ez eredetileg nem híradóhoz lett gyártva, de jól passzolt hozzá.

Az információs műsor szignálja sem direkt annak készült. Volt egyszer alkalmazva reklámszignálnak, de hosszú volt, így úgy döntöttem, helyette a sokkal rövidebb elsőt használom.

Nemsokára mai, új szignálokat is bemutatok. Az újaknak még nem igazán van funkciója, mivel manapság nem "üzemeltetek" saját rádiót, de már tervezem. Hogy mikor lesz belőle valami, azt nem tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulsoszemlelo.blog.hu/api/trackback/id/tr305471571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása