Közlekedés, városok, közterületek

A Városi Szemlélő

A Városi Szemlélő

Elindult!

2011. december 27. - axeleda

(2013.07.16-án frissítve)

Nekivágtam!

Elkezdtem blogot írni. Ez az oldal ugyan már lassan két éve létezik, de eddig nem tudtam magamat rávenni, hogy komolyabban foglalkozzak vele. Most itt az idő.

Már eddig két cikk került fel ide, mindkettő a hallható/vizuális arculatokkal kapcsolatos. Rengeteg téma van még, melyről szeretnék írni és már van is néhány félkész cikkem. Létre is hoztam pár rovatot, de még nem mindegyikben van tartalom.

Nagyon kezdő blogger vagyok, még sok mindent el kell sajátitanom, az írásban viszont már van némi, ha nem is túl nagy tapasztalatom.

Remélem sokan megszeretik az oldalamat és sok hasznos információt tudnak meg tőlem. Az a legfőbb célom, hogy puritán módon megpróbáljam a saját ismereteimet átadni. Eközben fejleszteni az írási tudásomat, mert jelenlegi vágyaim szerint a közeljövőben a médiával szeretnék foglalkozni. Hogy pontosan melyik részével, az elválik.

Már van egy külső segítőm, aki kommentálja a cikkeimet, ez pedig az édesapám. Mivel ő régen újságíró volt a Fejér Megyei Hírlapnál, megkértem, hogy lektoráljon. Eddig hálistennek túl sok probléma nem volt és remélem egyre kevesebb és kevesebb lesz.

Arra kérem viszont az olvasókat, hogy bátran kommenteljetek. Sajnos még nem kerültem szembe az olvasók vágyaival, akaratával, kritikájával, de szeretném ezt megkapni. Azért ha lehet, kultúrált módon írjatok.

További jó olvasást és sok visszatérést.

-----------------------------------------------------------

A régebbi szöveg:

Végre most már nekem is van saját új blogom.

Blogom célja megismertetni a világot a saját szememmel.  Egyszerűen szemléltetni eddigi tapasztalataimat és ismereteimet.

Több "hobbim" is van. Az egyik a madárvilág. Igaz még elég kezdő vagyok benne, de már elég sok madarat fel tudok ismerni, tudom a hamgjukat, a külalakjukat, a tudományos nevüket például. De madarat még nem gyűrűztem életemben és nem is tartok saját madarat sem. Talán erre is sor kerül.

A másik, a közlekedés, főleg a tömegközlekedés, buszok, a villamosok stb.

A harmadik a számítógép, amit folyton nyüstölök. Szeretek programozgatni, alkotni. Nemigen játszom, hacsak a játékon nincs  valami level editor, amivel tudok szinteket szerkeszteni. Azt viszont imádom.
Jelenleg informatikus egyetemre járok az ITK-ra, remélem sok értékes ismerettel tudom majd bővíteni programozás tudásomat. Mert programozni magam kezdtem még kiskoromban, amatőr módon, és megszerettem. Először Quick Basic-ben, majd Visual Basic-ben. Most úgy ahogy tudok C#-ban és Java-ban és bent tanuljuk még a C++-t. Irtam már több programot is.

Szeretek továbbá várostérképeket nézegetni. Itt a blogon szeretnék bemutatni települeseket, helyeket, kevésbé ismert dolgokat, főleg a fővárost, a saját szememmel.

Én alapítottam meg Béni Csabával közösen a Maxor Társaságot még 2002-ben, mely azóta is létező baráti társaság, készítünk mindenféle kiadványt, rádiót, tv-t, újságot.
Saját blogja van:  www.maxortarsasag.wordpress.com (ez már nem működik)

Ha eszembe jutnak még témák hogy miről írjak, természetesen tovább bővítem a listát. Annyi mindenről lehet beszélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulsoszemlelo.blog.hu/api/trackback/id/tr235457512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása