Közlekedés, városok, közterületek

A Városi Szemlélő

A Városi Szemlélő

A négyes metró elsô napja videón!

2014. április 12. - axeleda

Március 28-án hosszas várakozás után útjára indult a zöld metróvonal. Mi is megnéztük és keresztül-kasul bejártunk minden megállót alul és felül!

DSC_1664.JPG

Nem lineárisan haladtunk, hanem a teljes élmény érdekében a hármas metró Kálvin tér állomásáról átszállva a Kelenföldi Pályaudvarig és onnantól vissza a Keleti Pályaudvarig tettük meg az utat. Egy videó többet mond minden szövegnél és képnél is, úgyhogy úgy döntöttük, nemcsak fotózunk, hanem kamerázunk is.

Kattints lejjebb a videóért!

A metró futurisztikus mivoltát, a modernség kiteljesedését, a fények játékát az alábbi videón lehet nyomon követni! Reméljük nem csak számunkra volt élmény az újdonság varázsa, hanem a felvételen is átjön ez. Aki eddig türelmesen kivárta a blogunk reakcióját az új metróra, az ezt igazán megérdemli! :)

Későbbiekben a fényképekből is közlünk néhányat szöveggel körítve.

Elekes Dávid / Béni Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://kulsoszemlelo.blog.hu/api/trackback/id/tr36023937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása